Waarom jouw Voeding GEEN Resultaat oplevert?

En hoe het je wel gaat lukken met behulp van een eenvoudig stappenplan -> CaMS-methode

1e druk = UITVERKOCHT

De eerste druk is helemaal uitverkocht :-D. Ergens eind 2019 verwacht ik de tweede druk. Als je niet wilt wachten, kun je hier de digitale versie van mijn boek bestellen -> fittestbody.nl/cams-ebook (klik hier)

BOEK DIRECT BESTELLEN

“DAFUQ wat mag en moet ik nu eigenlijk nog eten? Het lijkt wel of ik niks meer mag. ”

“Moet ik minder of juist meer eten?

“Focus ik me op eiwitten? Of moet ik juist letten op alle koolhydraten die ik binnenkrijg?”

“Niet zoveel vet? Of juist wel zodat ik dan meer vet verbrand?”

I got ya

Ik herken het; je wilt zo vreselijk graag je lichaam veranderen, maar door al die verschillende informatie heb je geen idee waar te beginnen.

Je weet niet meer nu écht effectief is en wat je juist niet niet gaat helpen..

Door al die bomen zie je het bos niet meer.

Ik stond precies op hetzelfde punt

Wesley BosmanIk weet het nog goed, eind zomer 2010 begon ik aan krachttraining met als doel mijn botten te bedekken met spier – ik was namelijk zo dun dat het leek alsof ik zonder spieren was geboren.

Van jongs af aan ben ik altijd al met sport bezig geweest, waardoor de krachttrainingen mij fysiek relatief goed af gingen. Op het gebied van voeding was dat anders..

Ik kwam er al snel achter dat ik mijn doel niet zomaar 1, 2 , 3 zou bereiken zonder mijn voeding aan te passen. Van alles eten wat los en vast zat en nergens rekening mee houden, moest ik ineens naar “eten met een doel voor ogen”.

Maar wat een hel was dat..

Niet omdat ik het moeilijk vond om mijn dieet te veranderen, maar meer omdat er zo ontzettend veel informatie te vinden was over voeding en allerlei verschillende diëten. Elke fitnessgoeroe had wel iets nieuws waar je rekening mee moest houden.

Er was geen eenvoudig stappenplan of universele methode die je kon volgen; iedereen had een ander idee over hoe een “goed” dieet eruit ziet (nu nog steeds by the way).

In 2010 werden er nog relatief weinig artikelen geschreven in vergelijking met nu. Dus degene die alles nu uit moeten gaan zoeken, pfoe, dat moet vast een nog veel grotere hel zijn..

Waarom huurde je geen coach in?

Natuurlijk waren er coaches die ik had kunnen inhuren om mij er doorheen te loodsen, maar dat wilde ik niet. Ik wilde (en wil nog steeds) alles zelf uitzoeken, tot op de bodem. Zodat ik 100% zeker wist, dat het juist was, het allerbeste was en ik het zelf tot in de puntjes beheerste. Misschien perfectionistisch of eigenwijs, but that’s me :-).

Mijn opleiding tot bewegingswetenschapper aan de VU in Amsterdam heeft ook een grote rol gespeeld in die nieuwsgierigheid. Deze opleiding startte ik in 2013 aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, een half jaar nadat ik intensief met mijn krachttrainingen en voeding aan de slag ging. Doordat deze opleiding mij alle kennis aanreikte over het menselijk lichaam, ons interne milieu, lichamelijke processen en ons bewegingsapparaat kon ik eigenlijk in een sneltreinvaart mijn weg vinden binnen de wereld van krachttraining en voeding.

Ik begon met het filteren en ordenen van alle informatie rondom diëten. Zoals je misschien al weet hou ik van een evidence-based aanpak (yes, ook in 2013 was ik al zo’n evidence freak). Plek voor enige vorm van bullsh*t in mijn “dieetfilter” is er nu niet en was er toen ook al niet.

Uiteindelijk, beetje bij beetje, met veel ups en downs en verbeteringen vielen langzaam alle stukjes op z’n plek in mijn dieetpuzzel..

Bij resultaat en enthousiasme krijg je vragen.

Die vragen kreeg ik van vrienden en familie, ze wilden graag sparren over hun dieet, lichaam en trainingen. Ik merkte dat ik het leuk vond om mensen te helpen dichterbij hun doel te komen op het gebied van voeding en training. Om die reden startte ik in 2014 FittestBody zodat ik vanuit mijn passie nog meer mensen kon helpen.

Om EERLIJK te zijn: Als ik daar nu op terug kijk, was ik daar eigenlijk nog helemaal niet klaar voor..

Hoewel ik mijn klanten precies kon zeggen wat ze nu wel en niet moesten veranderen in hun dieet, had ik nooit een kader of universele methode wat ik hen kon voorleggen. In mijn hoofd wist ik precies hoe alles moest en welk effect een bepaalde verandering had. Maar niemand zat te wachten op een ingewikkelde uitleg van mij; vaak zocht degene die mij benaderde gewoon een praktische oplossing.

Geen ingewikkelde termen, methodes of wetenschappelijk gelul. Nee, stappen die zij klakkeloos konden volgen voor het veranderen of opstellen van hun dieet is wat ze zochten. En dan het liefst nog zonder constante feedback van mij.

CaMS-methode

Je raad het al :-)

Precies om deze reden heb ik een eenvoudige, maar mega effectieve methode ontwikkeld om jouw eigen dieet samen te stellen.

Heel eenvoudig heb ik alles samengevat in één methode: de CaMS Methode.  CaMS staat voor Calorieën, Macro- en micronutrienten en (Sport-)Specifiek.

Met behulp van deze methode kun je aan de hand van 8 eenvoudige stappen jouw dieet opstellen.

Een dieet opstellen dat 1) precies aansluit op jouw situatie en dus heel erg goed vol te houden is en 2) effectief is en je dus gaat helpen dat gehate vet te verliezen.

Bij elke stap vind je makkelijk te volgen diagrammen en praktische voorbeelden welke je helpen bepalen welke keuze voor jou het beste werkt.

BELANGRIJK: CaMS-methode is GEEN Dieet
De CaMS-Methode zelf is GEEN dieet die je allerlei regels oplegt. Met behulp van de 8 stappen van deze methode kan iedereen zijn eigen ideale dieet opstellen. Het kan dus best zijn dat jouw ideale dieet een low-carb dieet is. Of misschien wel een vegatarisch dieet.

In ieder geval is het een dieet dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie en doel.

Met de 8 stappen van mijn methode ontdek je wat nu écht belangrijk is en wat nu écht totaal NIET belangrijk is.

Ja, ik wil dit boek hebben!

In dit boek ontdek je:

  • De nummer #1 reden waarom je GEEN VET verliest

  • De 2 belangrijkste voorwaarden waar elk dieet aan moet voldoen

  • Hoeveel calorieën jij per dag nodig hebt en hoe je dit kunt berekenen

  • Hoe je deze berekende dagelijkse calorieën invult met eiwitten, koolhydraten en vetten

  • Hoeveel eiwitten jouw lichaam in jouw situatie per dag nodig heeft

  • De verschillende situaties waarin je lichaam weinig of juist veel koolhydraten nodig heeft

  • Hoeveel vet jouw dieet moet bevatten

  • 3 manieren om te tracken of je vooruitgang boekt of juist niet

  • Handige tips en tricks voor gegarandeerd resultaat (bijvoorbeeld hoe je honger kunt voorkomen)

Ja, ik wil dit boek hebben!

70% KORTING

Omdat de 1e druk van mijn boek een succes was, is er een 2e druk onderweg :-D

Tijd voor een klein feestje dus –> Op de laatste exemplaren van deze 1e druk krijg je nu 70% korting.

Van 24,99 voor 7,49

Op dit moment zijn er nog 21 exemplaren en OP= OP

CaMS-methode

Ja, ik wil dit boek hebben!

Jouw dieet = Rubiks kubus

Zolang je niet weet aan welke delen je moet draaien, lijkt het oplossen van een rubiks kubus een onmogelijke opgave. Wanneer je eenmaal doorhebt hoe de kubus werkt, los je deze met je ogen dicht nog op.

Hetzelfde geldt voor jouw dieet: Als je eenmaal weet aan welke knoppen je moet draaien is afvallen of spiermassa opbouwen een koud kunstje…

MAAR.. Geloof me niet op mijn woord, zie wat andere erover zeggen..

Slim, eenvoudig en doordacht

De informatie is in heldere taal opgeschreven en leid je in 8 eenvoudige stappen naar een succesvolle manier om een gezonde levensstijl in je dagelijkse leven te implementeren.

profile-pic
Hans

Duidelijk, ook voor beginners!

Een duidelijk boek die makkelijk te lezen is en een leuke eigen schrijfstijl heeft. Je komt hier zelf erg goed mee vooruit door de duidelijke uitleg! (ook zeker voor beginnende)

profile-pic
Grace

Duidelijk, Leerzaam, Positief

Na het lezen van CaMS-Methode, ben ik uit mijn 'dieetdipje' getrokken. Wesley schrijft en coacht heel fijn, ik heb alles zelf in de hand en Wesley is er altijd wanneer ik hem nodig heb. Zijn positieve-vibe is terug te lezen in het boek en dat motiveert enorm!!

profile-pic
Valerie

GE WEL DIG

Een ongelofelijk praktisch boek met veel inzichten die ik dagelijks kan toepassen! Ik zou iedereen dit boek aanbevelen.

profile-pic
Paul

I get it now

Alles behalve een stug boek: heerlijke schrijfstijl met humor en informatief. Daarnaast is het boek overzichtelijk en Wesley laat je begrijpen welke gedachte er schuilgaat achter het opstellen van een geschikt dieet. Geen bladzijde te veel gewijd aan uit