Van HUH?! naar een BADASS RESULTAAT boeken

LevelUp;  1-1 coaching van Wesley

Heb je als doel het verliezen van vet – of dit nu 1 kilo of 30 kilo is – raad ik je aan eerst te beginnen bij mijn ShredUp programma  ShredUp is mijn succesprogramma voor het verliezen van vet. Speciaal ontwikkeld om jouw beste shape ooit te bereiken met oog op levenslang resultaat (geen terugval) en een stuk voordeliger :-)

Je bent al een tijdje heel gemotiveerd bezig met trainen en je voeding; je traint minimaal een aantal keer per week en probeert elke dag je voeding te optimaliseren (naar omstandigheden).


Je hebt al wat stappen richting je doel gezet, maar ondanks al dat harde werk blijven de echte BADASS resultaten uit. Je ziet en voelt niet wat je wilt zien en voelen..


Motivatie is jouw probleem niet. En er is niet frustrerender als je motivatie zo hoog is, maar het toch niet wilt lukken.


Dat is wat ik 9 van de 10 keer zie in LevelUp --> als we aan de juiste knoppen gaan draaien op het gebied van voeding en training komen die badass resultaten ineens wel tevoorschijn.


Je laat resultaat liggen omdat je niet aan de juiste knoppen draait op het gebied van voeding en training. En dat is precies waar we in LevelUp aan werken. We gaan jou naar een hoger niveau brengen door jouw voeding en training goed af te stemmen op jouw persoonlijke doel. 

LevelUp;  1-1 coaching van Wesley

In LevelUp geef ik je de tools op zowel voedings- als trainingsgbied om jouw prestatie x10 te doen. 


x10? Jup KEER 10, daar ga ik voor; niets minders..

Dit is mijn beste product, dus verwacht geen half werk. Bij LevelUp wil ik alleen het beste van het beste; I’ll go that extra, extra. EXTRA mile ;-)

Helaas ben ik geen superman en ben ik niet overal even goed in/heb ik niet overal even veel ervaring mee. 


Je hebt er niets aan wanneer ik denk dat ik je NIET 100% kan helpen. Ook ik heb daar niets aan, want ik ben op zoek naar resultaten.  Resultaten zijn namelijk de beste recensies! :-)

Dit is iets voor jou als:

  • je wilt groeien -> spiermassa kweken als een malle (ook als je nog nooit krachttraining hebt gedaan en wel gemotiveerd bent)
  • je jezelf wilt klaarstomen voor een bepaalde selectie of keuring (defensie bijvoorbeeld)
  • je van plan bent om je eerste marathon (of ander bijzondere wedstrijd/evenement) te lopen en daarbij de meest effectieve en kortste weg wilt nemen.
  • je al op niveau sport maar nu jouw sportprestatie naar het hoogste niveau wilt brengen; bijvoorbeeld in de top 5 van een triathlon eindigen of voorbereiden op een nieuw seizoen bij je nieuwe professionele (voetbal)club.

DIT IS NIETS VOOR JOU ALS:

  • je wilt afvallen en op zoek bent naar een stok achter de deur omdat je geen motivatie hebt. Mijn speciale programma ShredUp (klik hier) is dan een betere keuze.
  • je op zoek bent naar magische oplossing op voedings- of trainingsgebied en daarvoor zelf nauwelijks moeite wilt doen.

Wanneer je jezelf herkent in 1 van bovenstaande situaties, dan kan ik je helpen.

Waar LevelUp voor staat:

Persoonlijke begeleiding

Naast de begeleiding op het gebied van voeding en training, help ik je ook op mentaal gebied.

24/7 nauwe samenwerking door FittestBody App.

De samenwerking tussen ons zal in LevelUp heel nauw zijn. Met behulp van mijn eigen app kan ik 24/7 live met je meekijken in je voedingslogboek en alle testen/metingen die we doen.

Levenslang resultaat

Ik wil je het trucje leren. Ik wil dat je na LevelUp kunt zeggen: Thanks Wesley, ik kan de stijgende lijn nu zelf doortrekken.

Wetenschappelijk onderbouwd

Alle info en gebruikte methodes zijn bewezen effectief (uitvoerig getest) en wetenschappelijk onderbouwd. We gaan niet de nieuwste zou-dat-misschien-werken hype proberen.

Wat anderen zeggen over LevelUp:

Bijna 24/7 begeleiding met Wesley's tool

Het is fijn om te werken met de tool die Wesley heeft ontwikkelt, zo is hij continu op de hoogte van jouw voortgang en voedingslogboek

Katja van Strien  //  ..

Resultaatgericht trainen in de sportschool

Ik ben eerder lid geweest van een sportschool om buiten de voetbaltrainingen om wat extra te trainen. Echter had ik geen idee hoe ik dit aan moest pakken, met weinig resultaat tot gevolg.


Ik heb Wesley benaderd omdat ik gericht wilde trainen in de aanloop naar de start van het nieuwe voetbal seizoen. Ik wilde mijn lichaam verbeteren om sterker aan het nieuwe seizoen te beginnen en daar verder op te bouwen.


In een korte periode heb ik mijn streefgewicht bereikt doordat ik bewuster was van mijn verbruik en inname per dag. Daarnaast merk ik, door focus op mijn voeding, dat de bezoeken aan de sportschool zijn vruchten afwerpen.


Wesley is een topper die altijd voor me klaar stond en voor elke vraag uitgebreid de tijd neemt.


Ik zou iedereen, die bereid is een extra stap te willen zetten en voldoende discipline heeft om zich aan de doelstellingen te houden, LevelUp aanbevelen.

Ronald Ouwens // ..

Begin VANDAAG nog met het Boeken van jouw BADASS Resultaat!

LevelUp is een programma waar we samen voor maximaal resultaat gaan. Dit is mijn allerbeste product.


Verwacht het allerbeste van mij net als dat ik het maximale van jou verwacht :-)

Wat LevelUp precies inhoud:

Geen enkel LevelUp traject is hetzelfde (althans niet dat ik nog heb meegemaakt). Wel wil ik je een idee geven van wat je kunt verwachten en hoe het in z'n werk gaat:

01

UITGEBREIDE INTAKE

De eerste stap is direct één van de belangrijkste: Een uitgebreid intakegesprek (online of op locatie) waarin ik je beter wil leren kennen. Hierin gaan we op zoek naar jouw doelstelling (realisitisch en slim gekozen doel).


Daarna stippelen we samen jouw persoonlijke route uit op basis van jouw wensen en "beperkingen". Ook leg ik je uit hoe LevelUp werkt en waar je alles kunt vinden en invullen.

02

TESTEN + METINGEN

​​We willen weten waar je nu staat en wat we moeten doen om samen jouw gewenste doel te bereiken.


Aan de hand van een aantal testen en metingen bepalen we jouw beginsituatie.

03

VOEDINGSPLAN

​​Op basis van het intakegesprek en de testen en metingen ga ik aan de slag met jouw wensen en stel ik een eerste voedingsplan op.


Met nadruk op "eerste" omdat deze gelden als startpunt en we hier ongetwijfeld op gaan bijsturen op basis van de volgende testen en metingen.

04

GEPERIODISEERD TRAININGSPROGRAMMA

​​Op basis van het intakegesprek en de testen en metingen maak ik ook een uitgebreid persoonlijk trainingsprogramma dat past bij jouw wensen.


Dit trainingsprogramma bevat een periodisering op basis van jouw doelstelling en verwachtingen.

05

FITTESTBody APP -> intensieve live coaching

In LevelUp hou je alle testen en metingen eenvoudig bij in mijn gebruiksvriendelijke app en is er een koppeling met jouw voedingslogboek.


Op deze manier kan ik altijd live met je meekijken en ingrijpen/bijsturen op het moment dat je dat nodig hebt.


Het trainingsprogramma (incl. instructievideo's) vind je ook direct in mijn app. 

06

NAUWE SAMENWERKING EN PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Elke zondag wil ik uitgebreid weten hoe het de afgelopen week gegaan is; waar je tegen aan liep en waar je mijn hulp bij nodig hebt.


Waar nodig sturen we dan bij en krijg je van mij nieuwe subdoelen en targets voor de aankomende week. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mij elke dag van de week te bestoken met vragen :-D

Specifiek; ik help je met:

- Maaltijdplanning; ik geloof dat je nauwelijks honger moet hebben en van elke maaltijd hoort te genieten

- Techniek van oefeningen; met behulp van motion tracking software analyseer ik jouw bewegingen en verbeteren we deze.

-Leefstijl advies en dieet psychologie; zoals je weet staat LevelUp voor levenslang resultaat --> dat betekent dat ik je ga helpen met slaap optimalisatie, omgaan met een drukke agenda / sociale gelegenheden / reizen.

TIJDELIJKE BONUS:

GRATIS TOEGANG TOT TRAININGSWEEKEND (t.w.v. €249,-)

Waar anderen 249 euro betalen voor dit trainingsweekend hebben LevelUp'ers GRATIS toegang tot het trainingsweekend.


Dit is een weekend vol krachttraining bestaand uit 2 dagen. In dag 1 leer je hoe je een trainingsprogramma maakt voor jezelf. Waar je op moet letten en hoe je moet bijstellen en opbouwen.


In dag 2 (praktijkdag) leer je welke oefeningen passen bij jouw lichaam en waar je op moet letten bij het kiezen van bepaalde oefeningen

WESLEY BOSMAN  //  De coach achter LevelUp


Eigenlijk zou ik nu moeten beginnen met een hele lijst van al mijn certificaten en diploma’s en een foto waar op te zien is hoe afgetraind/droog/gespierd ik ben, want dat is AWESOME en hoe het “hoort” toch?

Ik ben niet hetzelfde als alle andere “training & nutrition goeroes”, dus NO WAY dat ik ga beginnen aan het plaatsen van een halfnaakte foto van mezelf om meer respect en/of volgers te krijgen.


Mijn extreme passie voor sport en het menselijk lichaam, 8 jaar krachttrainingservaring en ruim 6 jaar ervaring op het gebied van (sport)voeding is niet zo uniek in deze branche. Wat dan wel?

Mijn academische achtergrond(Vrije Universiteit Amsterdam) als bewegingswetenschapper is uniek in deze branche.


Als bewegingswetenschapper ben je expert op het gebied van het menselijk bewegen en werk je doorgaans samen met atleten in de topsport, denk aan Jac Orie, de schaatstrainer die Marianne Timmer en Erben Wennemars wereldkampioen maakte.

Ik hoor je denken: “Waarom bewandelt hij met zijn passie voor sport dan niet het pad wat ook Jac Orie heeft bewandeld?”

Heel simpel: Ik heb tijdens mijn studie in 2014 FittestBody opgericht met als doel mijn naam te vestigen binnen de wereld van voeding en training; een trainer die bekend staat om zijn effectieve aanpak en eigen visie. Ik wilde niet in dienst treden bij een grote firma als NOC*NSF, maar juist iets vanaf nul opbouwen. Degene met een specifiek doel help ik deze te bereiken door mijn wetenschappelijke kennis te vertalen naar de praktijk.

Wesley Bosman

Wat anderen zeggen over Wesley

profile-pic
Kim Harenberg
profile-pic
Natasja van haften
profile-pic
Jelmer Bosma
profile-pic
Roos
profile-pic
Ronald Ouwens
profile-pic
Wilma 't hooft
profile-pic
Nathalie Marinus
profile-pic
Jordi Geluk

Leerzaam en realistisch

Ik ken Wesley al een tijdje. Ik weet dat hij hoog geschoold is en hij weet gewoon waar hij over praat.. Hij heeft zijn eigen visie en wat hij schrijft is leerzaam, realistisch en simpelweg ontzettend leuk om te lezen. Ik heb Wesley ervaren als een coach die echt betrokken is; denkt met je mee, geeft adviezen en is goed in staat je te motiveren.

Lief, maar vooral eerlijk

Wesley is een lieve maar vooral eerlijke coach; soms zei hij me effe goed wat ik fout deed. Dat had ik ook echt nodig! Wanneer je op zoek bent naar een fijne eerlijke coach die je op weg helpt met je voeding enzo moet je echt bij Wesley zijn.

Positief, open, eerlijk en soms heel confronterend

Ik zou Wesley zeker aanbevelen. Juiste mentaliteit en positieve insteek. En als het moet gaat hij ook met jou het dialoog aan; open en heel eerlijk. Fijn maar ook confronterend.

Toekomstgericht

Wesley is zoals die zelf beschrijft echt een no-nonsense coach. Hij schakelt in waar nodig op het gebied van voeding en training en neemt daarbij ook de factoren mee waar hij minder invloed op heeft. Daar probeert hij zo goed mogelijk op in te spelen; denk hierbij aan psychologische factoren die ertoe kunnen leiden dat je negatieve gedachtes hebt.

Veel coaches denken vaak alleen in het "nu", maar Wesley denkt ook aan de toekomst. Ik ben bijv. eerder gestopt omdat ik mijn doel al bereikt had en op vakantie ging. Nu ik weer terug ben van vakantie zit er toch weer een ''kilootje'' bij en dankzij Wesley weet ik nu hoe en wat ik qua voeding en training moet aanpassen om dat ''kilootje''' weer kwijt te raken.

Neemt uitgebreid de tijd voor je

Wesley is een topper die altijd voor me klaar stond en voor elke vraag uitgebreid de tijd neemt.

Uitleg in simpele, dagelijkse taal

Ik heb Wesley ervaren als een fijne en eerlijke vent. Geeft niet zomaar een doorsnee antwoord op je vragen maar legt je alles uit. Kan hem zeker aanbevelen. Hij legde alles uit in gewone simpele taal.

Eerlijk en een portie mensenkennis

Wesley is begripvol, eerlijk maar ook zeker niet bang om opbouwende kritiek te geven. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Hij heeft veel mensenkennis waardoor hij bij iedereen een aanpak hanteert die past.

Juiste moment een schop onder m'n reet

Wesley motiveert je tot op het bot, weet je te raken en kan zich goed inleven in jou als persoon. Dit werkte bij mij goed omdat ik nog wel eens een schop onder m'n kont nodig had, waardoor ik gelijk de drive weer had om het op te pakken. De feedback kan soms hard zijn, maar is wel eerlijk.

De Beste Tijd voor het Boeken van Resultaat is NU!

Nogmaals: LevelUp is een programma waar we samen voor maximaal resultaat gaan. Dit is mijn allerbeste product.


Verwacht het allerbeste van mij net als dat ik het maximale van jou verwacht :-)

100%


MONEY BACK GUARANTEE


30 dagen geen-resultaat-geld-terug GARANTIE

k ben 100% vastbesloten om jou te helpen met het behalen van geweldige resultaten.


Dit programma gaat werken voor je als je je schouders eronder zet en het werk erin stopt wat nodig is. Doe je dit dan gaan we samen hele mooie resultaten zien.


Ik wil niks anders dan succes voor jou. Ik zal er alles aan doen om jouw droom om te zetten in werkelijkheid. Als jij het plan volgt dat we samen uitstippelen, maar je komt geen stapje dichterbij je doel, dan betaal ik je zonder problemen terug.


Laat me gewoon binnen 30 dagen zien wat je gedaan hebt en welke resultaten het (niet) heeft opgeleverd. Zonder problemen betaal ik je investering terug.


Maar please, investeer NIET als je nu al weet dat je de informatie en begeleiding niet om gaat zetten in actie. Bespaar ons allebei de moeite.

Wesley Bosman

Veelgestelde vragen:

Hoe werkt mijn aanmelding precies?

Wat verwacht je van je LevelUp'ers? (jup, deze vraag heb ik zelf verzonnen om het onderstaande te benadrukken ;-))

Kan ik enkel trainings- en/of voedingsschema's bij jou kopen?

Is dit ook geschikt voor mij als ik vegatarisch eet / speciaal dieet volgt?

>