Van HUH?! naar een BADASS RESULTAAT boeken

LevelUp;  1-1 coaching van Wesley

Heb je als doel het verliezen van vet – of dit nu 1 kilo of 30 kilo is – raad ik je aan eerst te beginnen bij mijn ShredUp programma  ShredUp is mijn succesprogramma voor het verliezen van vet. Speciaal ontwikkeld om jouw beste shape ooit te bereiken met oog op levenslang resultaat (geen terugval) en een stuk voordeliger :-)

Je bent al een tijdje heel gemotiveerd bezig met trainen en je voeding; je traint minimaal een aantal keer per week en probeert elke dag je voeding te optimaliseren (naar omstandigheden).


Je hebt al wat stappen richting je doel gezet, maar ondanks al dat harde werk blijven de echte BADASS resultaten uit. Je ziet en voelt niet wat je wilt zien en voelen..


Motivatie is jouw probleem niet. En er is niet frustrerender als je motivatie zo hoog is, maar het toch niet wilt lukken.


Dat is wat ik 9 van de 10 keer zie in LevelUp --> als we aan de juiste knoppen gaan draaien op het gebied van voeding en training komen die badass resultaten ineens wel tevoorschijn.


Je laat resultaat liggen omdat je niet aan de juiste knoppen draait op het gebied van voeding en training. En dat is precies waar we in LevelUp aan werken. We gaan jou naar een hoger niveau brengen door jouw voeding en training goed af te stemmen op jouw persoonlijke doel. 

LevelUp;  1-1 coaching van Wesley

In LevelUp geef ik je de tools op zowel voedings- als trainingsgbied om jouw prestatie x10 te doen. 


x10? Jup KEER 10, daar ga ik voor; niets minders..

Dit is mijn beste product, dus verwacht geen half werk. Bij LevelUp wil ik alleen het beste van het beste; I’ll go that extra, extra. EXTRA mile ;-)

Helaas ben ik geen superman en ben ik niet overal even goed in/heb ik niet overal even veel ervaring mee. 


Je hebt er niets aan wanneer ik denk dat ik je NIET 100% kan helpen. Ook ik heb daar niets aan, want ik ben op zoek naar resultaten.  Resultaten zijn namelijk de beste recensies! :-)

Dit is iets voor jou als:

 • check-circle-o
  je wilt groeien -> spiermassa kweken als een malle (ook als je nog nooit krachttraining hebt gedaan en wel gemotiveerd bent)
 • check-circle-o
  je jezelf wilt klaarstomen voor een bepaalde selectie of keuring (defensie bijvoorbeeld)
 • check-circle-o
  je van plan bent om je eerste marathon (of ander bijzondere wedstrijd/evenement) te lopen en daarbij de meest effectieve en kortste weg wilt nemen.
 • check-circle-o
  je al op niveau sport maar nu jouw sportprestatie naar het hoogste niveau wilt brengen; bijvoorbeeld in de top 5 van een triathlon eindigen of voorbereiden op een nieuw seizoen bij je nieuwe professionele (voetbal)club.