Workshop of Lezing Voeding op locatie

voor bedrijven (groot én klein), sportscholen, fysiotherapeuten en sportclubs

Een workshop of lezing voeding van mij is een sessie van ongeveer 1,5 á 3 uur waarin de focus ligt op direct toepasbare technieken en praktische tips en situaties. De duur is afhankelijk van de specifieke onderwerpen en interesses (een workshop zou ook een hele dag of groot dagdeel kunnen zijn)

Ik neem de deelnemers mee op een ontdekkingstocht langs een eenvoudig toepasbaar stappenplan van de CaMS-methode en voedingsgerelateerde technieken. Met als doel dat de deelnemers aan het einde van deze sessie hun eigen voeding kunnen analyseren, aanpakken wat beter kan en de eerste stappen richting (meer) resultaat kunnen zetten.

Ik maak de gebruikte wetenschappelijke theorieën simpel en direct toepasbaar, dit geeft veel eye-openers en nieuwe inzichten = oplossingen..

De sessies zijn altijd erg interactief (geen serieuze begrafenis; lachen vind ik belangrijk ;-)) waarin er veel gelegenheden voor het publiek zijn om vragen te stellen. Ik probeer altijd zoveel mogelijk vragen uit het publiek als praktische voorbeelden te nemen tijdens een sessie.

Waar bestaat een sessie precies uit?

De exacte inhoud van deze sessies stuur ik bij aan de hand van de interesses van de zaal. Het spreekt voor zich dat een publiek met (top-)sporters behoefte heeft aan een andere presentatie dan niet-sporters.

Aan de hand van de CaMS-methode - de methode die ik heb zelf ontwikkeld - gaan we onder andere kijken naar:

Mythes die je tegenwerken in het bereiken van resultaat met jouw dieet

Het verschil tussen aankomen en afvallen

  • Waarom het sommige wel en sommige niet lukt om vet te verliezen..

Het samenstellen van een dieet dat 1) effectief is en 2) goed vol te houden is op de lange termijn

  • Hoeveel calorieën jij per dag nodig hebt en waarom
  • Hoe je jouw dagelijkse calorieën invult met eiwitten, koolhydraten en vetten
  • Het verschil tussen koolhydraten en vetten.
  • Het belang van eiwitten

Voorbeelden van alledaagse situaties

Tips voor alledaagse problemen waar je tegen aan kunt lopen

  • Direct toepasbare tips om bijvoorbeeld honger te voorkomen als je graag wilt afvallen

Betrouwbare manieren om te checken of je vooruitgaat

Het is mogelijk om lezingen en workshops te combineren met individuele strategiesessies of met één van mijn coachingstrajecten voor deelnemers die daar eventueel interesse in hebben.

Omdat ik weet dat een overload aan informatie vaak maar gedeeltelijk blijft hangen, kan het publiek aan het eind van elke seminar of workshop de CaMS-methode meenemen tegen 20% korting. Zo kun je de volgende dagen nog eens rustig teruglezen hoe je aan de hand van de 8 stappen (die ik uitgebreid doorneem in de presentatie) een effectief en goed vol te houden dieet opstelt.

Tarief

Het tarief van een lezing of workshop is afhankelijk van meerdere factoren (zaalhuur of eigen ruimte? workshop of simpele lezing? 250+ personen? andere wensen?).

Bij een uitgebreide lezing op locatie met een gemiddelde groepgrootte (100-200 personen) moet je denken aan een prijs van €499, maar ik zou liegen als dit de prijs van elke sessie is. Een lunch-and-learn sessie van 1 uur vraagt een hele andere aanpak dan een interactieve workshop waarin we complete voedingsplannen opstellen.

Ook een lezing/workshop gecombineerd met individuele strategiesessies of coachingstrajecten vraagt een andere offerte.

Kortom, ik ben heel flexibel en uiteindelijk gaat het mij om de complete ervaring, dus eigenlijk is alles bespreekbaar met mij. Stuur me even een berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina :-)

Bellen werkt het beste als je specifieke vragen en/of wensen hebt.

Mijn tarief voor een eenmalige lezing is inclusief een Q&A en feedbackronde waarin ik individuele situaties van deelnemers onder de loep neem. Binnen Nederland is er geen sprake van reis- of verblijfvergoedingen..

Sessies kunnen zowel Nederlandstalig of Engelstalig zijn en zijn vooral interessant voor degene die hun gezondheid en voeding belangrijk vinden.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik zou het super tof vinden om een seminar/workshop voor je/jullie te verzorgen. Als je het contactformulier hieronder invult, kunnen we kijken of ik de persoon ben waar je naar op zoek bent. Hopelijk tot snel! :-D

Bellen mag uiteraard ook altijd. Ik ben heel goed bereikbaar op 010 - 35 100 35.

Jouw dieet = Rubiks kubus

Zolang je niet weet aan welke delen je moet draaien, lijkt het oplossen van een rubiks kubus een onmogelijke opgave. Wanneer je eenmaal doorhebt hoe de kubus werkt, los je deze met je ogen dicht nog op. Hetzelfde geldt voor jouw dieet: Als je eenmaal weet aan welke knoppen je moet draaien is afvallen of spiermassa opbouwen een koud kunstje..

Wesley Bosman

>