Hoe Vet Verliezen jou WEL gaat lukken in 12 weken tijd

Leer hoe je dat gehate lichaamsvet kunt verliezen, zelfs als het je al een hele lange tijd niet (meer) is gelukt!

Ken je Olly? Olly wilt namelijk ook graag het lichaam van haar dromen bereiken. Vet verliezen is haar doel:

“Shittt, ik wil vet verliezen, maar heb geen idee waar te beginnen. Zoveel artikelen, podcasts en informatie is er te vinden over hoe ik nu dat vet op mijn lichaam kan verminderen. Ik zie door alle bomen het bos niet meer.”

Ik wil benadrukken dat

een gebrek aan motivatie niet het probleem is bij Olly. Ze let al weken op haar voeding en heeft in de afgelopen jaren al verschillende diëten en afvalprogramma's geprobeerd.

Ondanks al dat harde werk en de stress van het letten op wat ze eet, ziet ze niet het resultaat dat ze wilt zien. Ze lijkt een beetje achter de feiten aan te lopen en dat frusteert haar.

Maar Olly’s verhaal is niet uniek:

Statistieken laten zien dat 8 van de 10 mensen die hun voeding aanpassen geen tot nauwelijks resultaat boeken. 

Degene die hun voeding aanpassen en wel resultaat zien, zien datzelfde resultaat vaak na een paar maanden weer als sneeuw voor de zon verdwijnen..

En resultaat dat blijvend is, is juist wat je wilt zien als je ergens moeite en tijd in stopt, toch?

Je wilt dat gehate vet VERLIEZEN en NOOIT meer terug zien..

Om dat te bereiken heb je niets aan een eenmalig plan, dat misschien wel of misschien niet werkt. Een plan dat je 1 keer kunt toepassen en daarna in de sloot kunt gooien omdat het niet meer werkt en je op een dood spoor zit.

Je hebt een plan nodig dat je keer op keer en in elke situatie kunt herhalen.

Je hebt een methode nodig. Een methode die voeding VÓÓR JOU in plaats van tegen jou laat werken.

Iets waar je op kunt terugvallen in elke situatie en dat jou op elk moment de zekerheid geeft dat het verliezen van vet wel gaat lukken.

STEL JE EENS VOOR DAT..

Stel je eens voor dat je afscheid kunt nemen van dat constante stemmetje in je hoofd die je eraan herinnert dat je NU actie moet ondernemen om jouw fysieke doel te bereiken.

Stel je voor dat je jezelf elke ochtend NIET meer hoeft af te vragen wat je vandaag nu wel en juist niet gaat eten.

Stel je voor dat je jezelf elke avond NIET meer hoeft af te vragen of je die dag te veel of juist te weinig hebt gegeten.

Stel je voor dat je de rest van je leven GEEN dure specialisten meer hoeft te betalen omdat je ein-de-lijk begrijpt hoe je écht vet kunt verliezen en het dus zelf kunt inzetten.

Klinkt dat precies goed? Stel je dan eens voor hoe het zou zijn als die oplossing – voor jouw probleem met het verliezen van vet – binnen handbereik ligt..

ShredUp: mijn succesprogramma voor het verliezen van vet

ShredUp kun je zien als een uitgebreide persoonlijke voedingscursus. Waarin je gaat leren wat nu écht werkt voor jou om dat gehate lichaamsvet te verliezen.

Ik wil je laten zien en ervaren hoe simpel het verliezen van vet kan en eigenlijk hoort te zijn.

Ik wil je laten zien aan welke knoppen je moet draaien om resultaat te boeken.

Dit online programma is GEEN standaard programma dat je een paar video’s geeft om te kijken om je vervolgens met allemaal vraagtekens te laten zitten..


Maar dit programma gaat je 100% helpen om dat gehate vet te verliezen. Of je nu 50 kilo wilt verliezen en de eerste stappen moet zetten of al een slank figuur hebt en wilt toewerken naar dat geweldige sixpack – dit programma geeft je de tools en begeleiding om jouw doel nu écht te bereiken.

Snel resultaat

We gaan het niet moeilijker maken dan dat het is. Als je in de eerste weken geen resultaat ziet, doen we iets fout > dan gaan we op zoek naar de fout en verbeteren we deze. Je zult nooit van mij te horen krijgen dat vet verliezen voor jouw lichaam onmogelijk is ;-)

Wetenschappelijk Onderbouwd

Alle info en gebruikte methodes zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief. Maak je geen zorgen; het programma bevat geen wetenschappelijk gelul. Alleen maar praktische info en methodes..

12-weekse voedingscursus voor het maken van je eigen voedingsanalyse

Elke week ontvang je van mij een nieuwe “les”, waarin ik elke keer een ander essentieel onderdeel van jouw voeding behandel. Ik wil je het trucje leren, zodat je zelf de stijgende lijn door kunt trekken zonder ooit weer veel geld uit te moeten geven aan een specialist op het gebied van voeding.

Kant-en-klare Tools en Templates

Ik heb een handige tool ontwikkeld waarin ik alles voor je heb uitgewerkt. Je hoeft alleen nog maar je gegevens in te vullen en de rest doet het programma. Ook gaan we verschillendetesten en metingen gebruiken om te kijken of je de juiste kant op gaat.

Motivator + Stok Achter de Deur + Antwoordmachine

Je voegt jezelf toe aan de facebookgroep “Coaching Group | FittestBody” – die alleen toegankelijk is voor degene die meedoen in ShredUp en LevelUp. Dit is een bron van inspiratie, motivatie en brengt je op ideeën waar je anders nooit aan gedacht zou hebben. Ook kun je hier dagelijks met mij sparren over bepaalde theorieën en methodes of mij het hemd van m’n lijf vragen (figuurlijk natuurlijk ;-P).

Gezien al die online rotzooi tegenwoordig snap ik als je me niet op mijn woord geloofd, daarom hieronder –>

Wat anderen zeggen over dit programma:

Bewustwording door zijn kennis en advies.

Voordat ik begon aan ShredUp had ik al eens eerder met iemand samen gewerkt om gewicht te verliezen maar vaak miste ik daar de onderbouwing voor de keuzes die ik moest maken. Ook een weekmenu waar je je perse aan moet houden zijn voor mij niet weggelegd dus ShredUp was voor mij ideaal.

Ik startte ShredUp om “ de laatste kilo’s “ op een gezonde manier te verliezen en nu levenslang de adviezen en kennis bij me te dragen voor een gezond voedingspatroon.

Wesley is begripvol, eerlijk maar ook zeker niet bang om opbouwende kritiek te geven. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Hij heeft veel mensenkennis waardoor hij bij iedereen een aanpak hanteert die past.

Ik zou ShredUp aanraden aan eigenlijk iedereen die meer bewustwording wil creëren rondom het aankomen en/of afvallen. De adviezen die Wesley mij heeft gegeven de afgelopen periode kan ik de rest van mijn leven gebruiken om op gewicht te blijven maar ook wanneer ik nog zou willen zakken in gewicht zou ik dat nu alleen kunnen. Het is dus een investering in je eigen kennis over jouw lichaam.

Got me shredded!

Als ik niet was begonnen aan ShredUp had ik waarschijnlijk gestart met beschikbare info op het internet. Gelukkig dat ik die keuze niet heb gemaakt :-)

Ik begon op een gewicht van 74 kg. en ben geëindigd na 12 weken op 67,1 kg.

Wesley is een enthousiaste kerel die je het gevoel geeft dat je goed bezig bent, hierdoor kreeg ik meer motivatie.

Super blij mee.

Ik wist wat gezonde voeding was, had wat ervaring met het bijhouden van mijn voeding en heb eerder met een voedingsschema gewerkt, maar ik zag eigenlijk nooit het resultaat wat ik wilde. En aangezien ik al wat ouder ben ging het ook erg langzaam en moeilijk.

Het fijne aan ShredUp vind ik de persoonlijke begeleiding en het feit dat je altijd alles kan vragen en ook altijd antwoord krijgt. Door je voeding bij te houden leer je heel veel over je eten wat je ongemerkt in je mond stopt.

Ik heb Wesley ervaren als een fijne en eerlijke vent. Geeft niet zomaar een doorsnee antwoord op je vragen maar legt je alles uit. Kan hem zeker aanbevelen. Hij legde alles uit in gewone simpele taal.

Ik zou dit programma aanraden aan iedereen die op zoek is naar een no-nonsens manier om fitter, slanker en strakker te worden. Ook al heb je het al vaak geprobeerd , dit werkt gegarandeerd mits je je inzet. Je moet het wel zelf doen, het komt niet aanwaaien maar het is een hele mooie ervaring om mee te maken.

Ik ben heel trots op wat ik tot nu toe bereikt heb.

Doel behaald en mijn mindset 180 graden gedraaid. Meer dan blij mee!

Voordat ik met dit programma begon zat ik niet lekker in m’n vel. Al een hele tijd net wat te zwaar, maar kon niet de moed verzamelen om ook echt aan de slag te gaan met mezelf. Ik heb denk ik alle afvalprogramma’s en diëten wel gevolgd en geprobeerd. Meestal werkt het wel, maar is het niet blijvend. Ik wilde nu afvallen zonder dat ik er iets voor moest laten of heel anders moest gaan eten dan de rest van mijn gezin. Ik wilde gewoon koolhydraten, vetten etc blijven eten. Dus ik was zoekende...

Ik kwam het ShredUp programma van Wesley tegen en deze sprak mij aan. Omdat ik dan een ‘personal’ coach kreeg en een op maat gemaakt programma voor 12 weken. Dat is wat ik nodig had, iemand die me een schop onder m’n kont zou geven als ik die nodig had of als ik weer verzonk in mijn eigen smoezen. Wat me ook aansprak was dat ik qua voeding niet veel hoefde aan te passen, maar dat we gingen werken vanuit hoe ik al leefde om meer inzicht te krijgen en meer bewustwording te creëren.

Het beste vond ik dat je ‘op de voet’ gevolgd wordt door Wesley en alle ruimte en vrijheid krijgt om zelf te ontdekken wat het beste bij je past. Wesley is heel betrokken en altijd bereid je te helpen en te coachen waar nodig.

Ik zou dit programma aan iedereen aanraden die graag wil afvallen, maar nog t meeste een andere kijk op voeding zou willen krijgen. Dat het dus echt mogelijk is om af te vallen zonder dat je jezelf daar veel voor hoeft te ontzeggen. Ik eet gewoon bij de koffie paaseitjes en kan ook genieten met mijn gezin van een frietje van de frietboer iedere week. Het gaat om bewustere keuzes maken en dat heb ik zeker meegenomen uit dit programma.

Het is voor mij ook geen afvalprogramma waar ik na 12 weken mee klaar ben. Ik ben al die tijd gewoon blijven eten en ga het ook gewoon zo doorzetten, dus straks zeker geen terugval voor mij!

Positief, open, eerlijk en soms heel confronterend

Ik ben al tijden bezig om gewicht kwijt te raken, maar maakte ik maar niet de progressie die ik wilde. Op internet heb je zoveel info over hoeveel calorieën je nou mag nemen, maar in het programma kom je er echt achter wat je persoonlijke gemiddelde is. Ook om je slaap te meten werd het duidelijker dat ik slaapapneu heb.

Ik kon alles heel makkelijk op mijn mobiel bijhouden en kreeg zo een mooi inzicht wat voor mij het beste werkt.

In het proces ben ik mijzelf goed tegen gekomen. Wesley heeft mij op de juiste momenten geprobeerd om mij op juiste spoor te leiden. Dat is hem goed gelukt, alhoewel het soms even duurde voordat het tot mij door drong.

Ik zou Wesley zeker aanbevelen. Juiste mentaliteit en positieve insteek. En als het moet gaat hij ook met jou het dialoog aan; open en heel eerlijk. Fijn maar ook confronterend.

Wes is een topper!

Voordat ik aan Shredup begon bleef ik maar hangen op 68 kg. Voor mijn lengte is dat een prima gewicht, maar mijn doel was echt vet verliezen en dat wilde maar niet lukken.

Het fijne aan ShredUp vond ik de wekelijkse feedback, dat hij mee keek naar mijn voedingspatroon. En de besloten fb groep waar Wesley regelmatig relevante artikelen met ons deelde en we elkaar konden motiveren.

Ik ken Wesley al een tijdje. Ik weet dat hij hoog geschoold is en weet waar hij weet gewoon waar hij over praat.. Hij heeft zijn eigen visie en wat hij schrijft is leerzaam, realistisch en simpelweg ontzettend leuk om te lezen. Toen ik shredup voorbij zag komen, anders dan andere programma’s (waar je niet gelijk honderden euro’s moet betalen) was ik direct enthousiast.

Ik heb Wesley ervaren als een coach die echt betrokken is; denkt met je mee, geeft adviezen en is goed in staat je te motiveren.

Positiviteit + Doorzettingsvermogen x 10

Ik heb echt geleerd hoe ik vol kan houden! Dat 1 dag of 1 week je best niet doen niet erg is, maar dat je het
daarna gewoon weer oppakt.

ShredUp heeft veel mij veel mentale kracht gebracht! Als ik met iets zat of ik vond dat iets niet volledig goed
was gegaan, werd hier altijd positief op gereageerd, zodat je meer leert vertrouwen op jezelf.

Als coach vind ik Wesley erg fijn! Er word altijd tijd voor je vrijgemaakt. Een fijn persoon om mee te werken.

Veel mensen weten gewoon niet meer wat goed wat je nou wel en niet moet doen. Op internet staat zoveel. Dit is makkelijk en overzichtelijk en voor iedereen haalbaar als je er zelf achter staat.

Niet alleen afvallen, maar ook zelfontwikkeling

Het is niet alleen het afvallen zelf, het is ook een stukje zelfontwikkeling die je doormaakt tijdens deze periode, bewustwording van wat wel- en niet goed is. Het geven van de handvaten die nodig zijn om het vervolgens zelf te doen.

Wesley motiveert je tot op het bot, weet je te raken en kan zich goed inleven in jou als persoon. Dit werkte bij mij goed omdat ik nog wel eens een schop onder m'n kont nodig had, waardoor ik gelijk de drive weer had om het op te pakken. De feedback kan soms hard zijn, maar is wel eerlijk.

Bijna 24/7 begeleiding met Wesley's tool

Doordat het 12 weken duurde heb ik echt mooie resultaten behaalt. Wesley zorgt er wel voor dat je de focus niet verliest. Daarnaast is het fijn om te werken met de tool die hij heeft ontwikkelt, zo is hij continu op de hoogte van de voortgang.

Veel bereikt en geleerd!

Geleerd: Structuur in mijn eetpatroon, geen angsten voor koolhydraten, consistent trainen, dit ook bijhouden, dat meten heel belangrijk is, dat foto’s maken belangrijker is dan op de weegschaal staan,

Bereikt: Flink wat centimeters verloren, enthousiast geworden over trainen, -Vet + Spier.

Knop om en doorzetten.

Mijn grootste struggle was toch wel gemakzucht. Ik kan zo stoppen met luieren. Ik begin morgen, volgende week, ik zie wel. Lekker snaaien. Totdat je na de feestdagen op de weegschaal staat en ..........slik, boven de 100. Nu moet het roer om.

Toen zag ik het programma van Wesley. Het is een goed en simpel concept. Ook omdat je toch in zekere zin gemotiveerd wordt door de groep.

profile-pic
Nathalie Marinus
profile-pic
Robin Bezemer
profile-pic
Wilma 't hooft
profile-pic
Ellis
profile-pic
Jelmer Bosma
profile-pic
Kim Harenberg
profile-pic
Sabrina Kerkhof
profile-pic
Jordi Geluk
profile-pic
Katja van Strien
profile-pic
Katerina
profile-pic
Kees de Boer

Hoe zou jouw leven eruitzien als je je fysieke doel zou kunnen BEREIKEN EN VASTHOUDEN?

Een kleine greep uit de resultaten die anderen bereikten:

ShredUp
ShredUp
ShredUp
ShredUp
voor
ShredUp
ShredUp
voor
achter
zij
zij
zij
Voor
zij
voor
ShredUp
ShredUp
previous arrow
next arrow

Wat ShredUp inhoud:

ShredUp is een traject van 12 weken. Waarom dit minimaal 12 weken is? Om de simpele reden dat mijn ervaring leert dat minder dan 12 weken nutteloos en zonde van je geld en tijd is..


Elke week ontvang je van mij een nieuwe “les”, waarin ik elke keer een ander essentieel onderdeel van jouw voeding behandel. Ik wil je het trucje leren, zodat je zelf de stijgende lijn door kunt trekken zonder ooit weer veel geld uit te moeten geven aan een specialist op het gebied van voeding.

week

1-2

#1 Reden Waarom Je GEEN Vet Verliest

We gaan terug naar de basis en gaan kijken naar wat er nodig is om vet te verliezen en wat moet je daar voor doen.

Met mijn handige tool kun je dit precies voor jouw persoonlijke situatie berekenen.

week

3-7

Voedingspatroon Invullen en Kijken Wat Jij Nodig Hebt

We gaan het hebben over eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen, mineralen. Wat heb je nodig en hoeveel heb je in jouw situatie nodig om jouw afvaldoel te bereiken.

Ook bekijken we of je eventueel supplementen nodig hebt (als sporter en als niet-sporter).

week

8-9

Hoe je kunt genieten en toch resultaat kunt boeken

Hoe mooi zou het zijn als je patat, chocolade en al je favoriete voedsel kunt blijven eten en je ondertussen gewoon nog steeds resultaat boekt? Ik wil je het trucje leren.

week

10-12

Hoe je dit de rest van je leven volhoud zonder veel moeite (levenslang resultaat)

Ik wil zeker weten dat je na deze 12 weken het trucje onder de knie hebt. Ik wil je handige manieren meegeven waardoor je de stijgende lijn zonder moeite zelf kunt doortrekken.

Bonus

Misschien niet altijd even slim maar ik geef graag maar dan dat ik krijg. Zo ook in ShredUp; bij ShredUp krijg je 2 bonussen:

BONUS #1

Uitgebreide gids over krachttraining en een uitgebreid trainingsprogramma

Voor het beste resultaat (de beste lichaamstransformatie) wil je het liefst ook spiermassa opbouwen.

 

Spiermassa bouw je het beste op met krachttraining (nope je wordt niet direct een opgeblazen bodybuilder, no worries).

 

Omdat je aan alleen een trainingsschema niets hebt, heb ik ook speciaal voor ShredUp een uitgebreide gids (bijna 30 pagina’s (!!)) over training gemaakt.


Het trainingsprogramma en de uitgebreide trainingsids krijg je er GRATIS bij..

Bonus #2

Exclusieve toegang tot evidence-based informatie en bewezen methodes uit science database

Alles, maar dan ook letterlijk al mijn methodes, opmerkingen en adviezen zijn bewezen effectief en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.


Normaal betaal je voor deze database €49,- per maand, maar jij hebt via ShredUp GRATIS toegang tot al deze informatie.


En ik maak het nog mooier: wanneer jij met een compleet nieuwe, hersenkrakende vraag zit, zoek ik dit voor je uit en beantwoord ik je vraag inclusief wetenschappelijke bronnen.

Over Degene Achter ShredUp,
Wesley Bosman

Hey, ik ben Wesley Bosman, sinds 2014 het gezicht achter FittestBody en de CaMS-methode.


Eigenlijk zou ik nu moeten beginnen met een hele lijst van al mijn certificaten en diploma’s en een foto waar op te zien is hoe afgetraind/droog/gespierd ik ben, want dat is AWESOME en hoe het “hoort” toch?


Ik ben niet hetzelfde als alle andere “training & nutrition goeroes”, dus NO WAY dat ik ga beginnen aan het plaatsen van een halfnaakte foto van mezelf om meer respect en/of volgers te krijgen.

Ok, geen halfnaakt “bewijs”, maar hoe garandeer ik je dan dat ik snap en weet waar ik over praat?

Veel trainers van tegenwoordig gebruiken hun eigen transformatie als argument voor de vraag of zij de juiste keuze zijn voor begeleiding op trainings- en voedingsgebied.


Ik ga geen mooie praatjes ophangen door te vertellen dat ik jou het beste kan helpen door mijn eigen transformatie.


I get it, misschien heb ik wel extreem veel overgewicht en kopieer en plak ik alles uit andere artikelen.. Maar voordat ik begin met mijn eigen levensverhaal wil ik eerst onze gezichten dezelfde kant op hebben staan..

Okeeeee, terug naar waarom je van mij iets aan zou willen nemen.

Ik weet het nog goed, eind zomer 2010 stapte ik voor het eerst een sportschool binnen om te gaan werken aan mijn lichaam.


Ik stapte de dichtstbijzijnde sportschool binnen, sloot een abonnement af en ging aan de slag met een standaard trainingsschema..


Van jongs af aan ben ik altijd al met sport bezig geweest, waardoor de krachttrainingen mij fysiek relatief goed af gingen. Op het gebied van voeding was dat anders..


Geen haar op mijn hoofd had zich voor die tijd druk gemaakt om voeding of wat dan ook.

Mijn redding

Mijn geluk was dat ik heel, echt heel erg nieuwsgierig was en alles wilde weten over het menselijk lichaam. Ook startte ik in deze periode met de opleiding Bewegingswetenschappen.


Alles dat ik in deze opleiding leerde kon ik vrijwel direct toepassen in mijn eigen traject. De ene keer boekte ik meer vooruitgang dan andere keren, maar ik ging vooruit.


Natuurlijk waren er coaches die ik had kunnen inhuren om mij er doorheen te loodsen, maar dat wilde ik niet. Ik wilde (en wil nog steeds) alles zelf uitzoeken, tot op de bodem. Zodat ik 100% zeker wist, dat het juist was, het allerbeste was en ik het zelf tot in de puntjes beheerste. Misschien perfectionistisch of eigenwijs, but that’s me :-).


In ieder geval kan ik nu wel zeggen been there, done that. Ik heb het traject zelf doorlopen, ken de frustraties en ken de slagen van de zweep.

Is dat zo uniek dan?

Mijn extreme passie voor sport en het menselijk lichaam, 8 jaar krachttrainingservaring en ruim 6 jaar ervaring op het gebied van (sport)voeding is niet zo uniek in deze branche. 

Wat dan wel?

Mijn academische achtergrond(Vrije Universiteit Amsterdam) als bewegingswetenschapper is uniek in deze branche.


Dat familie en vrienden naar mij toe kwamen met vragen was niet zozeer omdat ik er geen geld voor vroeg, maar meer om de simpele reden dat ik alles tot in detail uitlegde. Dit gaf hen een gevoel van vertrouwen..


“Het is zo fijn dat als ik iets wil weten, je alles tot in de details uitlegt. Dat geeft me vertrouwen. Vertrouwen dat ik mijn tijd niet aan verdoen ben met nutteloze dingen.” kreeg ik veel als antwoord.


WANNEER JE PRAKTISCHE KENNIS OOK IN THEORIE BEHEERST – IN DETAIL KUNT UITLEGGEN WAT ER NU PRECIES WAAR EN WANNEER GEBEURD- KUN JE PAS ECHT MOOIE RESULTATEN BEREIKEN!


Bekijk het zo:

Dit ben jij ZONDER mijn coaching:

FittestBody Goals

Dit ben jij MET mijn coaching:

FittestBody Goals

Hier wilde ik meer mee doen en richtte daarom FittestBody op in 2014.

Ik wilde zo veel mogelijk dromen (op het gebied van fysieke prestaties en droomlichamen) omzetten in werkelijkheid.


Met de juiste begeleiding bereikte ik een hoop leuke en mooie dingen.


Maar ik mistte iets..


Hoewel ik het altijd enorm leuk vond om oude klanten weer te zien, werd ik er niet altijd even blij van: Van al het moois dat we hadden bereikt, was soms niets meer te zien of te merken.

Sad, but true..

Dan gaven ze toe dat het de laatste periode, na de laatste sessie met mij niet altijd even goed meer was gegaan. Ze wilde wel, maar wisten niet goed hoe dit zelf aan te pakken. En nog een traject bij mij zagen ze niet zitten in verband met hun financiële situatie.

Dit rekende ik mijzelf toch wel een beetje aan.

Hadden we in een relatief korte tijd mooie resultaten neergezet en was daar eigenlijk niets tot nauwelijks meer van te zien/merken. ZONDE!

Dit ging mij niet meer overkomen. Hier moest een oplossing voor zijn.


En die was er ook..


Van “begeleiding” ging ik naar “coaching”.

Wat wil zeggen dat ik alle stappen die we maakten op weg naar het doel toelichtte.


Wat betreft voeding wilde ik eigenlijk dat mijn klanten zonder mijn begeleiding ook in staat waren hun eigen voeding te analyseren en op de juiste wijze aan te passen aan de situatie.


Hiervoor ontwikkelde ik de CaMS-methode, een simpel maar effectief stappenplan dat resultaat oplevert.


Op basis van deze CaMS-methode heb ik ShredUp ook ingericht. Geen moeilijk gelul, heel simpel maar toch effectief een weg zoeken dat leid naar jouw doel.


BONUS #3

Mijn boek waarin ik de CaMS-methode uitgebreid uitleg

Ik heb een boek geschreven over de CaMS-methode, die nu internationaal te koop is voor €35,- en je van mij cadeau krijgt wanneer je meedoet aan ShredUp :-D


Altijd handig om in je kast te hebben, voor als je later twijfelt en toch nog eens wilt opzoeken hoe het nu ook alweer zat..

Wesley Bosman

Wat anderen zeggen over mij:

profile-pic
Nathalie Marinus

Eerlijk en een portie mensenkennis

Wesley is begripvol, eerlijk maar ook zeker niet bang om opbouwende kritiek te geven. Ik heb dat als heel prettig ervaren. Hij heeft veel mensenkennis waardoor hij bij iedereen een aanpak hanteert die past.

profile-pic
Roos

Toekomstgericht

Wesley is zoals die zelf beschrijft echt een no-nonsense coach. Hij schakelt in waar nodig op het gebied van voeding en training en neemt daarbij ook de factoren mee waar hij minder invloed op heeft. Daar probeert hij zo goed mogelijk op in te spelen; denk hierbij aan psychologische factoren die ertoe kunnen leiden dat je negatieve gedachtes hebt.

Veel coaches denken vaak alleen in het "nu", maar Wesley denkt ook aan de toekomst. Ik ben bijv. eerder gestopt omdat ik mijn doel al bereikt had en op vakantie ging. Nu ik weer terug ben van vakantie zit er toch weer een ''kilootje'' bij en dankzij Wesley weet ik nu hoe en wat ik qua voeding en training moet aanpassen om dat ''kilootje''' weer kwijt te raken.

profile-pic
Ronald Ouwens

Neemt uitgebreid de tijd voor je

Wesley is een topper die altijd voor me klaar stond en voor elke vraag uitgebreid de tijd neemt.

profile-pic
Jelmer Bosma

Positief, open, eerlijk en soms heel confronterend

Ik zou Wesley zeker aanbevelen. Juiste mentaliteit en positieve insteek. En als het moet gaat hij ook met jou het dialoog aan; open en heel eerlijk. Fijn maar ook confronterend.

profile-pic
Natasja van haften

Lief, maar vooral eerlijk

Wesley is een lieve maar vooral eerlijke coach; soms zei hij me effe goed wat ik fout deed. Dat had ik ook echt nodig! Wanneer je op zoek bent naar een fijne eerlijke coach die je op weg helpt met je voeding enzo moet je echt bij Wesley zijn.

profile-pic
Kim Harenberg

Leerzaam en realistisch

Ik ken Wesley al een tijdje. Ik weet dat hij hoog geschoold is en hij weet gewoon waar hij over praat.. Hij heeft zijn eigen visie en wat hij schrijft is leerzaam, realistisch en simpelweg ontzettend leuk om te lezen. Ik heb Wesley ervaren als een coach die echt betrokken is; denkt met je mee, geeft adviezen en is goed in staat je te motiveren.

profile-pic
Jordi Geluk

Juiste moment een schop onder m'n reet

Wesley motiveert je tot op het bot, weet je te raken en kan zich goed inleven in jou als persoon. Dit werkte bij mij goed omdat ik nog wel eens een schop onder m'n kont nodig had, waardoor ik gelijk de drive weer had om het op te pakken. De feedback kan soms hard zijn, maar is wel eerlijk.

profile-pic
Wilma 't hooft

Uitleg in simpele, dagelijkse taal

Ik heb Wesley ervaren als een fijne en eerlijke vent. Geeft niet zomaar een doorsnee antwoord op je vragen maar legt je alles uit. Kan hem zeker aanbevelen. Hij legde alles uit in gewone simpele taal.

Wat maakt ShredUp zo speciaal en anders dan de rest?

Wat als ik je nu het huis van je dromen kon geven? Met alle droom badkamers, slaapkamers, mega tuin, alles er op en eraan. MAAR onder de voorwaarden dat je het wel zelf moet onderhouden.


Om alles elke maand te kunnen onderhouden moet je een bepaald inkomen hebben. Dat bepaalde inkomen komt ergens vandaan, daar voor moet je een bepaalde mate van structuur hebben in je leven. Wanneer je dat niet hebt verlies je het huis.

Hetzelfde geldt voor je lichaam.


Ik kan je nu wel het lichaam van je dromen geven, maar wanneer je het daarna niet kan onderhouden, verlies je alles weer. En ben je weer terug bij af.

Ik geef je het lichaam van je dromen :-) , maar ook de handvaten om daarna “jezelf te begeleiden”.


Coaching voor Levenslang Resultaat

In ShredUp ga ik je niet alleen helpen dat gehate lichaamsvet te verliezen, maar we gaan er ook voor zorgen dat je na ShredUp nooit meer terugvalt = LEVENSLANG RESULTAAT.


Hierin onderscheid ShredUp zich van de rest. Je gaat niet alleen je doel bereiken, maar de weg ernaar toe is ook heel belangrijk. Het is ook belangrijk dat je snapt wat je doet en hoe je dit doet, zodat je alles ook zonder mijn hulp kunt.


Keer op keer dure specialisten inhuren is na ShredUp dus niet meer nodig. Case closed, geld kun je in je zak houden.

ShredUp

Alles-in-1 op het gebied van voeding

147,-

 • 12-weekse voedingscursus
 • Levenslang resultaat
 • Persoonlijke hulp van Wesley bij al je theoretische en praktische vragen
 • Exclusieve community (fb-groep) -> Motivator
 • BONUS #1: Trainingsprogramma
 • BONUS #2: Zeer uitgebreide trainingsgids
 • BONUS #3: Wesley's boek met daarin de CaMS-methode
 • Uitgebreide intake met Wesley
 • Persoonlijk voedingsplan door Wesley
 • Persoonlijk dossier waar ik LIVE mee kijk
 • Persoonlijke begeleiding gedurende 12 weken
 • 10 dagen GEEN-RESULTAAT-GELD-TERUG GARANTIE
ShredUp PLUS

ShredUp + persoonlijke begeleiding door Wesley

347,-

 • 12-weekse voedingscursus
 • Levenslang resultaat
 • Persoonlijk antwoord van Wesley op al je theoretische en praktische vragen
 • Exclusieve community (fb-groep) -> Motivator
 • BONUS #1: Trainingsprogramma
 • BONUS #2: Zeer uitgebreide trainingsgids
 • BONUS #3: Wesley's boek met daarin de CaMS-methode
 • Uitgebreide  intake met Wesley
 • Persoonlijk voedingsplan door Wesley
 • Persoonlijk dossier waar ik LIVE mee kijk
 • Persoonlijke begeleiding gedurende 12 weken
 • 10 dagen GEEN-RESULTAAT-GELD-TERUG GARANTIE

10 dagen geen-resultaat-geld-terug GARANTIE

Ik ben 100% vastbesloten om jou te helpen met het behalen van geweldige resultaten. Ik heb mijn programma zo ontwikkeld dat jij straks niet langer meer afhankelijk bent van dure personal trainers of voedingsdeskundigen.


Dit programma gaat werken voor je als je je schouders eronder zet en het werk erin stopt wat nodig is. Doe je dit dan GA je resultaat krijgen.


Vele personen gingen je al voor, daarom durf ik de belofte te maken dat als dit programma je geen resultaat oplevert, ik direct je geld weer terug overmaak. Ik ben namelijk ook op zoek naar resultaten :-)


Als jij het plan volgt dat we samen uitstippelen, maar je komt geen stapje dichterbij je doel, dan betaal ik je zonder problemen terug.


Laat me gewoon binnen 10 dagen zien wat je gedaan hebt en welke resultaten het (niet) heeft opgeleverd. Zonder problemen betaal ik je investering terug. Maar please, investeer niet als je nu al weet dat je de informatie niet om gaat zetten in actie. Bespaar ons allebei de moeite.

Wat zou jij er voor over hebben om de volgende zomer afgetraind en vol zelfvertrouwen rond te lopen op het strand?


VEELGESTELDE VRAGEN

Waar moet ik aan denken op het gebied van voeding?

Is dit een dieet waarbij je naast het programma/schema niks anders mag eten?

Moet ik apart koken?

Moet ik uit tupperware bakjes eten?

Is dit ook geschikt voor mij als ik vegatarisch eet / niet alles lust?

Moet ik in dit programma alleen maar rijst met kip eten?

Moet ik supplementen aanschaffen?

Kan ik enkel een voedings- en/of trainingsschema bij jou kopen?

Hoe werkt mijn aanmelding?

ShredUp

Alles-in-1 op het gebied van voeding

147,-

 • 12-weekse voedingscursus
 • Levenslang resultaat
 • Persoonlijk antwoord van Wesley op al je theoretische en praktische vragen
 • Exclusieve community (fb-groep) -> Motivator
 • BONUS #1: Trainingsprogramma
 • BONUS #2: Zeer uitgebreide trainingsgids
 • BONUS #3: Wesley's boek met daarin de CaMS-methode
 • Uitgebreide intake met Wesley
 • Persoonlijk voedingsplan door Wesley
 • Persoonlijk dossier waar ik LIVE mee kijk
 • Persoonlijke begeleiding gedurende 12 weken
 • 10 dagen GEEN-RESULTAAT-GELD-TERUG GARANTIE
ShredUp PLUS

ShredUp + persoonlijke begeleiding door Wesley

347,-

 • 12-weekse voedingscursus
 • Levenslang resultaat
 • Persoonlijk antwoord van Wesley op al je theoretische en praktische vragen
 • Exclusieve community (fb-groep) -> Motivator
 • BONUS #1: Trainingsprogramma
 • BONUS #2: Zeer uitgebreide trainingsgids
 • BONUS #3: Wesley's boek met daarin de CaMS-methode
 • Uitgebreide  intake met Wesley
 • Persoonlijk voedingsplan door Wesley
 • Persoonlijk dossier waar ik LIVE mee kijk
 • Persoonlijke begeleiding gedurende 12 weken
 • 10 dagen GEEN-RESULTAAT-GELD-TERUG GARANTIE

Gaan wij samen aan de slag?

Elke keer weer krijg ik er mega veel energie van als ik iemand dichter bij zijn/haar doel kan brengen.


Een doel dat in eerste instantie kilometers uit het zicht leek of in sommige gevallen “onmogelijk” leek.


Ik zou het super tof vinden om ook jou dat gevoel te laten ervaren :-DGroet,

Wesley

>