Persoonlijke Training of Strategiesessie met Wesley

om jouw training en voeding naar een hoger niveau te tillen, zodat je de kortste en meest effectieve weg naar jouw doel kan nemen

Een Technieksessie is geen standaard sessie waarbij we een aantal oefeningen afwerken en ik naast je sta om je te helpen jou herhalingen te tellen (that's not me ;-)).

Een Strategiesessie is geen theekransje waarbij ik je ga vertellen dat je beter X in plaats van Y kan eten op dinsdagochtend om 10 uur.

In deze sessies gaan we het grotere geheel bekijken. Bekijken wat je doet, wat je kunt verbeteren en vooral waarom.

Een training of strategiesessie met mij is bedoeld voor iedereen die

  • over zijn/haar trainingsprogramma (wat, wanneer, waar en welke combinaties) wilt sparren om deze naar een hoger niveau te tillen. Van beginnende en vergevorderde krachtsporters tot atleten die krachttraining gebruiken ter ondersteuning van hun (top-)sport..
  • het plafond van zijn/haar sportprestatie wil doorbreken (en eenmalige hulp nodig heeft in plaats van mijn online 1-1 coachingstraject)
  • afgetraind (Badass shredded) wilt worden (en eenmalige hulp nodig heeft in plaats van mijn begeleiding in ShredUp)
  • spiermassa wilt opbouwen als een malle (en eenmalige hulp nodig heeft in plaats van mijn begeleiding in ShredUp)
  • mijn coachingsprogramma's heeft gevolgd en nu feedback en advies nodig heeft in een bepaalde situatie
  • één van mijn online coachingsprogramma's volgt en een persoonlijke trainingssessie nodig heeft voor zijn trainingsprogramma (techniek etc.)

Een Technieksessie is in de sportschool (in Rotterdam) en een Strategiesessie is persoonlijk bij mij in Rotterdam of online.

Wat kost een sessie?

Per sessie van +- 60 minuten betaal je €100 (oud-klanten die één van mijn coachingsprogramma's hebben gevolgd, betalen €70)

Waar kan ik je bij helpen?

Ik zou het super tof om samen met jou aan de slag te gaan in de sportschool of te werken aan jouw strategie op het gebied van jouw training of voeding. Als je het contactformulier hieronder invult, kunnen we een sessie inplannen. Hopelijk tot snel! :-D

Wesley Bosman
>